TOILETTEN

Plaskruis

Plaskruizen zijn zeer eenvoudig te plaatsen, omdat deze onafhankelijk zijn van water- en rioolaansluiting. Een plaskruis heeft een interne tank inhoud van 450 L wat gelijk staat aan ongeveer 1500 toiletbezoeken. Ook kunt u ervoor kiezen
om de plaskruizen aan te sluiten op het riool zodat het de capaciteit van de plaskruis vergroot.

Peeone

De PeeOne is de ideale oplossing voor feesten met een beperkt aantal bezoekers of ruimte. De PeeOne is voorzien van wieltjes waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Er is geen aansluiting op het riool voor nodig. Ook is de PeeOne geschikt om hem bij ons af te halen en weer terug te brengen. De tankinhoud van de PeeOne is 50 L wat gelijk staan aan ongeveer 150 toiletbezoeken.

Afmeting : H 1200 mm B 390 mm D 330 mm.

Toiletcabine 3

Toiletcabine

De standaard toiletcabine is uitstekend inzetbaar als tijdelijke toiletvoorziening. De toiletcabine is niet alleen voorzien van een toilet maar ook een urinoir.
Toiletcabines zijn geschikt voor bouw locaties, evenementen en particulieren.
De toiletcabine is vrijwel op iedere gewenste plek te plaatsen. Alleen plaatsen wij de cabine niet verder als 12,5 m van waar de vrachtwagen kan komen om de cabine te reinigen.

Mindervalide toilet

Door de brede toegang en het ontbreken van een drempel in deze mindervalide toilet zijn deze zeer toegankelijk voor rolstoel gebruikers.
De toiletcabine is ruim van binnen waardoor een rolstoel gebruiker alleen of eventueel met een begeleider voldoende bewegingsruimte heeft.
Voor een veilig gebruik zijn er aan de binnen zijde extra stevige handgrepen gemonteerd en is de vloer volkomen vlak.

dixie1
dixie2

Toiletcabine met handwasunit

Bij deze toiletcabine is de handwasunit inclusief zeepdispenser aan de buitenzijde gemonteerd.
Deze handwasunit heeft een tankinhoud van 64 L wat gelijk staat aan ongeveer 250 wasbeurten.

Pagodetent 3 x 3 Meter

Pagodetenten zijn herkenbaar aan de vierkante vorm met de hoge punt in het midden van de tent. De pagodetenten zijn voorzien van zijwanden met of zonder raam.
Ook zijn meerdere tenten makkelijk aan elkaar te koppelen en zijn ze winddicht.
Wij plaatsen de pagodetenten op de locatie die u wenst.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden